Gratis verzending vanaf €30,- | Verzendvoorwaarden

Schoenen reparatie

Schoenen reparatie

Schoenen slijten soms sneller dan wenselijk. Door beknelling of door het stoten tegen een stoeprand kan de schoen beschadigd raken. Dit betekent dat de uitstraling van de schoen afneemt en daarmee draag je de schoen waarschijnlijk minder vaak. Dit is zonde, zeker wanneer het gaat om kostbare schoenen. Dan is het fijn om uw schoenen te laten maken. Schoenreparatie biedt in dit soort gevallen een goede oplossing. De Echte Schoenmaker neemt de schoenen reparatie graag voor u uit handen, maar u kunt in onze webwinkel ook producten kopen om zelf uw schoenen reparatie uit te voeren! Om uw schoenen bij ons te laten repareren kunt u ervoor kiezen om de schoenen langs te brengen bij onze winkel in Alphen aan den Rijn, of de schoenen naar ons op te sturen via de ‘Stuur-ze-op-service’.

Tips voor schoenreparatie

Bent u van plan zelf uw schoenreparatie uit te voeren? Dan is het belangrijk dat u de juiste producten in huis heeft om dit te doen. Bij De Echte Schoenmaker vindt u deze producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knobbeltang, lijmspuit, leerschaar en bolhamer. Maar ook voor nieuwe van Lier veters en van Bommel veters kunt u bij ons terecht. Wanneer u de juiste gereedschappen en producten in huis heeft kan het repareren beginnen! Allereerst is het goed om vast te stellen wat het probleem is. Is het leer ingedeukt? Dan kan een knobbeltang helpen om het leer weer op z’n plek te brengen. Is de zool los? Dan is vaak lijm nodig om de zool weer op z’n plek te brengen. Belangrijk is verder dat u zelf de ruimte heeft om de schoenreparatie uit te voeren. Een belangrijke tip is daarnaast ook dat de ruimte waarin de schoenreparatie plaatsvindt best een beetje vies mag worden. De lijm van de schoenen is namelijk slecht te verwijderen omdat het zo sterk is. Bij het lijmen van de zool is het belangrijk dat de zool in een keer goed op de plaats zit en blijft zitten. Gebruik hier altijd een lijmklem voor zodat de zool niet meer kan verschuiven. Meer weten over schoenen verzolen? Kijk dan bij de categorie schoenen verzolen.

Schoenen laten schoonmaken

Soms zijn de schoenen zelf nog helemaal goed en is schoenreparatie helemaal niet nodig. Maar de uitstraling is toch verminderd doordat de schoenen vies zijn. Voor dergelijk schoenonderhoud hebben we verschillende artikelen beschikbaar. Met de juiste borstel en schoensmeer zijn de meeste schoenen namelijk vrij snel weer schoon te maken. Deze vorm van schoenreparatie helpt met name om de levensduur van de schoenen sterk te verhogen. Bij De Echte Schoenmaker vindt u alle producten die nodig zijn om uw schoenen te onderhouden. Heeft u vragen over welke producten u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op!

Knobbeltang voor schoenen

Wanneer schoenen bekneld hebben gezeten, dan kan het leer ingedeukt zijn. Met een knobbeltang kunt u dit verhelpen. Een knobbeltang kan verder ook helpen bij het uitdrukken van knellen en pijnlijke plekken in de schoen. De druk van het leer kan daarmee verlegd worden naar een ander punt in de schoen. De knobbeltangen die De Echte Schoenmaker verkoopt, hebben een redelijk zware uitvoering. Dit betekent dat u in staat bent om de stevigste schoenen te vormen naar uw voet!

Schoenen laten maken

Tot nu toe hebben we vooral tips genoemd om zelf uw schoenen te repareren en uw schoenen schoon te maken. Wilt u echter uw schoenen laten maken door een specialist? Dan kunt u ook de schoenreparatie uitbesteden aan De Echte Schoenmaker. Dagelijks voeren we veel schoenreparaties uit. Van het repareren van schoenzolen tot het vervangen van veters. Wilt u uw schoenzolen repareren, veters vervangen of een andere schoenreparatie uitvoeren? Stuur dan uw schoen op naar De Echte Schoenmaker, we repareren graag uw schoen zodat u weer optimaal kunt genieten van mooie schoenen!ck.

Schoenzool repareren

De Echte Schoenmaker van Nederland is de schoenenmaker voor het verzolen van uw schoenen, doordat vele mensen vaak geen zin hebben om naar een schoenenmaker toe te gaan en hier dan ook vaak de keuze voor maken om hier nieuwe schoenen voor aan te schaffen. Kunt u nu ook goedkoop uw schoenen verzolen, dit met de goede services van De Echte Schoenmaker. U wilt kosten besparen en liever uw mooie schoenen laten maken omdat u bijvoorbeeld een kapotte zool hebt dan is De Echte Schoenmaker ook hier voor u de oplossing om uw schoenen te verzolen.