Stuur ze op service

Online schoenservice

Veel mensen hebben tegenwoordig geen tijd meer om naar een echte schoenmaker toe te gaan of hebben niet de toegang tot een kundige schoenmaker. Daarom is het bij De Echte Schoenmaker mogelijk om uw schoenen op te sturen en ze bij ons te laten repareren.

Heeft u vragen over de service voor uw schoenen? Neem vrijblijvend contact op! We helpen u graag bij het onderhouden en repareren van uw schoeisel. Of het nu gaat om van Bommel-, van Lier-, Greve- en Santoni schoenen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Uw bestand

Frans Ligthart is meer dan 25 jaar geleden door het Gilde gecertificeerd als meesterschoenmaker. Door zijn ervaring weet Frans op de meest bijzondere vraagstukken een antwoord als het gaat om schoenen. Waar Frans eerst een knusse schoenmakerij had in het Ridderhof, is hij nu verhuisd naar een zichtlocatie op aan de Europalaan centraal in Alphen aan den Rijn.

Schoenen hebben het vaak zwaar te voorduren. Ze moeten weer en wind doorstaan en hebben regelmatig te maken met een botsing waarbij ze beschadigd raken. Toch wordt er van de schoenen verwacht dat ze er goed en verzorgd uitzien en dat de schoenen langere periode meegaan. Daarom is het belangrijk dat de schoenen goed worden onderhouden. Meesterschoenmaker Frans Ligthart helpt u graag bij het repareren en het onderhouden van uw waardevolle schoenen. Zo kan Frans onder andere uw van Bommel-, van Lier-, Greve- en Santoni schoenen weer tiptop in orde maken!