Over ons

Schoenen hebben het vaak zwaar te voorduren. Ze moeten weer en wind doorstaan en hebben regelmatig te maken met een botsing waarbij ze beschadigd raken. Toch wordt er van de schoenen verwacht dat ze er goed en verzorgd uitzien en dat de schoenen langere periode meegaan. Daarom is het belangrijk dat de schoenen goed worden onderhouden. Meesterschoenmaker Frans Ligthart helpt u graag bij het repareren en het onderhouden van uw waardevolle schoenen. Zo kan Frans onder andere uw van Bommel-, van Lier-, Greve- en Santoni schoenen weer tiptop in orde maken!

Frans Ligthart is meer dan 25 jaar geleden door het Gilde gecertificeerd als meesterschoenmaker. Door zijn ervaring weet Frans op de meest bijzondere vraagstukken een antwoord als het gaat om schoenen. Waar hij eerst een knusse schoenmakerij had in het Ridderhof, is hij daarna verhuisd naar een zichtlocatie op aan de Europalaan centraal in Alphen aan den Rijn. Om nog beter in te kunnen spelen op de toenemende vraag heeft hij zijn Schoenmakerij per 02 februari 2024 verhuisd naar de Anthonie van Leeuwenhoekweg A4.1. U bent van harte welkom!

Online schoenservice

Veel mensen hebben tegenwoordig geen tijd meer om naar een echte schoenmaker toe te gaan of hebben niet de toegang tot een kundige schoenmaker. Daarom is De Echte Schoenmaker een aantal jaar geleden een online schoenservice begonnen. Met de online schoenservice kunt u uw schoenen opsturen ter onderhoud.

Heeft u vragen over de service voor uw schoenen? Neem vrijblijvend contact op! We helpen u graag bij het onderhouden en repareren van uw schoeisel. Of het nu gaat om van Bommel-, van Lier-, Greve- en Santoni schoenen.